Keratine Behandeling

Keratine Behandeling

Is je haar pluizig, droog, beschadigd of wil jij je krullend haar tijdelijk enkele maanden stijl hebben? Dan is een keratinebehandeling perfect voor jou. De behandeling is geschikt voor alle haartypes, ook chemisch behandeld haar (bv.: gekleurd, geblondeerd…)

  • Wat doet keratine ?

Keratine herstelt beschadigd haar, waardoor het haar gemakkelijker handelbaar wordt na de behandeling.

https://www.traditionrolex.com/23

Natuurlijk haar bestaat uit 95% keratine. Bij intensief gebruik van warmtetools of chemische behandelingen neemt de keratine hoeveelheid af. Keratineproducten vervangen de verloren proteïnen zodat het haar weer zacht glanzend wordt en perfect in model valt.

  • Resultaat ?

Het resultaat van deze behandeling is afhankelijk van het type haar (dik, fijn, krullend, kroezig, enz..) en van de poreusheid. Na de behandeling zal het haar zachter aanvoelen en voor een extra glans zorgen. Daarnaast zal het haar ook steiler vallen. Na deze behandeling zal het haar gedurende 3 à 6 maanden stevig en glad aanvoelen en gemakkelijker handelbaar zijn.

  • Keratinebehandeling bij Zot Van Haar Bij Celine 

Natuurlijk zijn er verschillende soorten behandelingen, maar waarom is de keratinebehandeling bij Zot Van Haar nu zo geweldig ?

De behandeling is op basis van 100% organische ingrediënten, heeft geen kunstmatige parfums, geen formaldehyde, is niet getest op dieren, verkleurt het haar niet en stimuleert de haargroei.

  • Nazorg

Na de behandeling is het aangewezen om een aangepaste sulfaatvrije shampoo van hetzelfde gamma te gebruiken. Deze shampoos bevatten een hoge concentratie aan keratine proteïnen waardoor bij iedere wasbeurt keratine wordt toegevoegd aan het haar. Dit zorgt ervoor dat het resultaat van de behandeling behouden blijft. De nazorgproducten zijn verkrijgbaar in het salon.

  • Kostprijs

De prijs van de behandeling hangt af van de lengte van het haar. De prijs varieert van € 180 tot € 210. Deze behandeling kan aangevraagd worden op de online afsprakenagenda onder verzorgde behandelingen.