Botanical Repair Treatment

BOTANICAL REPAIR

Botanical Repair versterkt en herstelt het haar van binnenuit, door 3 lagen diep te werken zodat het haar onmiddellijk aansterkt vanuit de kern van het haar. Daarnaast zorgt het voor gezond en glanzend haar. Naast een exclusieve behandeling in het salon is er ook een aangepast gamma voor thuisgebruik mogelijk.

De verschillende Botanical Repair behandelingen

  • Exclusieve botanical repair behandeling aan de wastafel:

Aan de wastafel wordt het haar gewassen met de botanical repair shampoo waarna het beneveld wordt met de botanical repair step 2. Vervolgens wordt de botanical repair step 3 toegepast. Na een rusttijd van 10 minuten wordt het haar uitgespoeld. Door deze behandeling wordt het haar versterkt en onmiddellijk hersteld van binnenuit waardoor nieuwe haarverbindingen worden gevormd.

  • Exclusieve Botanical Repair behandeling bij de kleuring:

Bij het kleuren van het haar wordt het haar eerst beneveld met de botanical repair step 1. Deze eerste stap is noodzakelijk voor een optimale diepe bescherming van het haar voordat de kleur-of ontkleuring kan worden aangebracht op het haar.

Om vervolgens het haar te kleuren wordt de botanical repair step 2 toegevoegd aan de kleur-of ontkleuring. Na de inwerktijd van de kleuring wordt het haar gewassen waarna de botanical repair step 3 wordt aangebracht op het haar.

De twee bovenstaande behandelingen kunnen aangevraagd worden als botanical repair treatment op de online afsprakenagenda onder verzorgende behandelingen.

  • Botanical Repair gamma voor thuisgebruik

Botanical repair heeft ook een gamma voor thuisgebruik en bestaat uit :

  1. Shampoo
  2. Conditioner
  3. Leave-in Treatment (ook goed voor ontwarren en kan gebruikt worden als hittebeschermer tot 230°)
  4. Treatment Light (fijn tot normaal haar)
  5. Treatment Rich (dik, droog of kroezelhaar)