AVEDA

Bij het kiezen van het juiste merk voor mijn salon was ik opzoek naar een milieuvriendelijk merk die een optimale verzorging biedt voor de haren van mijn klanten. Bij de eerste kennismaking met Aveda was ik meteen onder de indruk van hun missie en visie. 

Aveda is een duurzaam merk die een wijd aanbod van geweldige producten heeft. Ze bieden de beste verzorging door gebruik te maken van de natuur en brengen de wellness naar jouw badkamer met hun fantastische geuren.

Hieronder vind je meer informatie over hoe Aveda streeft naar een beter milieu.

  • Natuurlijk verkregen ingrediënten

Aveda is van mening dat de natuur de beste schoonheidsverzorging biedt. Dit is de reden waarom Aveda voortdurend streeft naar het gebruik van natuurlijke producten verkregen via ingrediënten op natuurlijke basis. Dit zorgt voor milieuvriendelijke producten die goed zijn voor de planeet en voor ons allemaal.

  • Parfum-aroma’s

De parfum-aroma’s van Aveda zijn ontstaan uit de kennis van de natuurlijke geurchemie. De pure-fume™-aroma’s zijn gemaakt van bloem-en plantextracten. Deze producten zorgen bij iedere Aveda-ervaring voor een wellness en rustgevend gevoel.

  • Ondersteuning van windenergie

Aveda ondersteunt de ontwikkeling van duurzame windenergie om onze CO2-voetafdruk te verminderen. Het gebruik van windenergie neutraliseert 100% van de energie die gebruikt wordt voor de productie van de Aveda producten. Hierdoor worden de producten gemaakt via een duurzamer productieproces met oog op het milieu.

Dieren en Aveda,

De producten van Aveda worden niet getest op dieren, waardoor het bekend staat als een diervriendelijk merk. Dit wordt ook duidelijk gemaakt in de missie van het bedrijf. Aveda is er om voor de wereld te zorgen en alles wat daarin leeft.

  • Verantwoorde verpakking

Aveda is het eerste schoonheidsbedrijf dat 100% gerecycleerde PET uit consumentenafval gebruikt. Momenteel bevat meer dan 85 % van de petflessen en -potten met huidverzorgings- en haarstylingsproducten 100 % gerecycleerd materiaal uit consumentenafval.

 

Geef een reactie